De route aanmaken

Je wilt een reis samenstellen met meerdere bestemmingen. Vooraf moet je weten of je alleen een auto gaat gebruiken, of dat je meerdere vervoerstypen nodig hebt, om van het ene naar het andere hotel te gaan!

Bijvoorbeeld eilandhoppen, dan heb je een ferry nodig, of een treinreis lukt niet zonder een trein. Alles waar je van A naar B iets anders nodig hebt dan een auto, die reizen maak je in de combinatie planner.

Wil je een rondreis maken op de fiets, met eigen auto, met de motor of een huurauto, deze maak je in de autorondreis planner.

 Let op: Als je eenmaal een planner gekozen hebt, kun je die niet meer wisselen, dan zul je de reis opnieuw moeten opbouwen.

Kies je voor de Autorondreis planner, dan kun je kiezen tussen een fly & drive, alleen huurauto, of met eigen vervoer. Vergeet niet bij een jonge automobilist of juist de oudere om het vakje "Bestuurder tussen de 30 en 65 jaar" uit te vinken.

Heb je alles ingevuld en klik je op ZOEK, dan kom je op de kaart uit. Hier kun je de route gaan maken. Als eerste bestemming heb ik in dit geval Malaga opgegeven. Je kunt dan kiezen of je hier alleen de auto gaat ophalen, of dat je er ook wilt overnachten:

Klik je op ONLY PICKUP, dan verschuift Malaga naar de linker kolom en heb je je eerste plek in de route aangemaakt. De volgende bestelling kun je in de linker kolom invullen, of je klikt in de kaart op een bolletje met een foto erin/

Zodra je op een bolletje in de foto klikt, zie je ook een i-tje staan. Klik je daar op, krijg je wat informatie over deze bestemming. Wil je er overnachten, Klik je op de wiite balk: KIES HET AANTAL NACHTEN

Aan de linker kant zie je steeds hoe ver het rijden is van de ene stop naar de andere, en hoe lang de reistijd ongeveer is.Zoom je in op de kaart, zie je groene, bruine en grijze tekentjes. Dit zijn leuke stopplekken voor onderweg waar de planner geen hotels zoekt!!

Klik je er eentje aan, kun je hem toevoegen aan de route en eventueel later teksten toevoegen bij de bijzondere stopplek. 

Heb je een geel teken in de kaart staan, dan betekend dat dat je hier voor de tweede keer komt. In onderstaand voorbeeld is dat Malaga waar we de eerste keer de landen en de auto ophalen, en de tweede keer er gaan overnachten. Wil je in een plaats geen acco? Dan kun je het groene balkje achter "accommodatie toevoegen" uitzetten. Het aantal nachten blijft wel meetellen voor de verloop van de reis.

Je kunt er ook voor kiezen om te starten in Malaga en te eindigen in Barcelona bijvoorbeeld. Bij de autohuur meld het systeem de one way kosten.

Heb je je route klaar, klik je op doorgaan. Je kunt ten alle tijden de route weer aanpassen, wanneer je maar wilt.

Gevonden wat je zocht? Bedankt voor de feedback Mislukt, sorry wil je het nogmaals proberen?

Nog steeds hulp nodig? Contact Contact