Acco zoeken en filteren

Bij het invullen van de zoek criteria op de homepagina, kun je aangeven een plaats, of de naam van het hotel. Tevens geef je hier aan hoeveel kamers (slaapkamers bij vakantiehuis) je wilt hebben.

Ook is het mogelijk om meerdere hotels in 1x op te vragen. Of dit verstandig is....ga je van het ene hotel met de auto naar het andere hotel, dan kun je beter kiezen voor de Autorondreis-planner

Heb je alles ingevuld klik dan op ZOEK! Heb je gezocht op een stad of op een eiland, zoals in dit voorbeeld op Kreta, dan krijg je alle beschikbare hotels/ vakantiehuizen te zien. Omdat die lijst af en toe erg groot is, kun je het beste gebruik maken van de filters aan de linker kant.

Heb je eerder gezocht in de plaats, dan heb je misschien al favoriete hotels aangevinkt (hartje). Op Kreta heb ik dus 4 favoriete hotels.

Vink je Favoriete uit, dan krijg je alle mogelijkheden weer te zien. Zo kun je aan de linkerkant de filters inschakelen op bijvoorbeeld het maaltijd plan, welke leverancier(s) je wilt hebben, de beoordeling etc. Heb je dat aangevinkt en de lijst is nog te lang, kun je verder zoeken op de kaart, of aangeven de hoogste prijs het eerst (of uiteraard de laagste prijs)

Let op: De prijzen die je rechts ziet bij hotels, zijn bruto per acco dus niet per persoon!

Gevonden wat je zocht? Bedankt voor de feedback Mislukt, sorry wil je het nogmaals proberen?

Nog steeds hulp nodig? Contact Contact