Hoe begin je

Je komt in je account door te klikken op je naam, rechtsboven in beeld

In je eigen account zie je alle opgeslagen offertes en boekingen. Hier kun je ook standaard de basis commissie verhogen met een vast bedrag of percentage. Dit doe je bij "Administratiekosten"


In Bovenstaand voorbeeld worden dus alle offertes die gemaakt worden met 5% verhoogt.

Klik je op Boekingen, dan zie je naast de gegevens van de boeking ook een overzicht van de verdiende commissie.  Dit staat onder de totaalprijs vermeld.


Bij elke boeking kun je op  Bekijk de boeking klikken. Doe je dat, dan kom je uit op de boekingspagina waar je ook de vouchers kunt downloaden. Daarnaast staat een button "Wijziging aanvragen"

Klik je daarop, dan komt er een pop up, en kun je je verzoek naar supportdesk sturen.


Klik je in de linker kolom op "Opgeslagen offertes", dan krijg je alle opgeslagen reizen te zien.  Deze kun je openen en weer opnieuw aanpassen.

Heb je een offerte niet meer nodig kun je hem ook verwijderen, doe dit vooral als je meerdere offertes gemaakt hebt voor 1 klant, om het overzicht te bewaren.

Je kunt gebruikte offertes weer terug vinden door in het zoek venster bijvoorbeeld een land in te vullen of de naam van je klant.


Heb je offertes gemaakt, waarbij je meerdere hotels op 1 bestemming hebt toegevoegd, dan kun je deze offertes vinden onder het kopje "Opgeslagen keuze offertes"


Gevonden wat je zocht? Bedankt voor de feedback Mislukt, sorry wil je het nogmaals proberen?

Nog steeds hulp nodig? Contact Contact